Tuzla'dan Sarıkamış'a Ramazan Yardımı!

Tuzla'dan Sarıkamış'a Ramazan Yardımı!

​İstanbul'un Tuzla İlçe Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Sarıkamış ilçesinde ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Meclisi Üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları’nın aracılığı ile Sarıkamış Belediyesi’nin koordinesinde ilçe merkezinde tespit edilen 300 ihtiyaçlı aileye gıda yardım paketi dağıtıldı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Tuzla Belediyesi’nin ramazan ayında ihtiyaçlı ailelere yaptıkları gıda yardımından dolayı teşekkür etti.

Toksoy, Ramazan’da merhamet, ve yardımlaşmanın daha üst seviyelere çıktığını söyledi.

Başkan Toksoy, “Belediyeler arasında bu tür ilişkilerin olması son derece önemlidir. Tuzla Belediye Meclisi Üyesi Köksal Yüzbaşıoğullarının Sarıkamışlı olması hasebiyle böyle bir organizasyon gerçekleşti. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra her iki belediye daha büyük organizasyonlara imza atar. Bu anlamda yapılan yardımlara katkı sunan herkesten Allah razı olsun diyor, vatandaşlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Tuzla Belediye Meclisi Üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları’da, “Sarıkamışlı olarak bu mübarek ayda küçükte olsa memleketimdeki ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunduğum için mutluyum” dedi.

Vatandaşların evlerine teslim edilen gıda paketlerinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna sıvı yağ, un ve et mamulleri bulunuyor.

tuzladan-sarikamisa-ramazan-yardimi!-(1).jpgtuzladan-sarikamisa-ramazan-yardimi!-(2).jpgtuzladan-sarikamisa-ramazan-yardimi!-(3).jpgtuzladan-sarikamisa-ramazan-yardimi!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler