Uçum, İftar Yemeği Verdi!

Uçum, İftar Yemeği Verdi!

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, teşkilat mensupları ve belediye başkanlarına verdiği iftara, Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kendisini önemli bir görevde görevlendirmesi üzerine bindiği uçaktan inerek genel merkezine döndü.

Milletvekili Uçum, partililere iftar verdi

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, partisinin il ve ilçelerde bulunan teşkilat mensupları ve belediye başkanlarına verdiği iftara, Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kendisini önemli bir görevde görevlendirmesi üzerine bindiği uçaktan inerek genel merkezine döndü.

Böylece geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ilimizin güzide mekanlarından Kars The Park Otel’de gerçekleştirilen Uçum’un iftar programında, eşi Hatice Uçum ve AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş ev sahipliği yaptı.

Uçum’un eşi Hatice Uçum iftar programına katılan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek tüm Kars halkının Ramazan Bayramını kutladı. Okunan ezanla açılan iftarın ardından tüm davetlilere katıldıkları için teşekkür eden Hatice Uçum, kendi iftarına katılamayan eşi Uçum’un selamlarını tüm teşkilat mensuplarına iletti.  

İftar öncesi il ve ilçe teşkilatlarına yönelik bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Uçum’un Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisine önemli bir görev verdiği için kendi iftar programına katılamadığını belirterek katılanlara teşekkür etti. Başkan Yurdakoş konuşmasında kendisi ve AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum adına tüm Kars halkının ve teşkilat mensuplarının Ramazan bayramını kutladı. 

ucum,-iftar-yemegi-verdi!-(1).jpgucum,-iftar-yemegi-verdi!-(2).jpgucum,-iftar-yemegi-verdi!-(3).jpgucum,-iftar-yemegi-verdi!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler