Uçum'dan Şeker'e Teşekkür!

Uçum'dan Şeker'e Teşekkür!

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, "Kars Şeker Fabrikasının Kampanya kararında büyük destek veren Genel Müdür ve YK Başkanı Sami Ölmeztoprak ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Şeker Fabrikasının kapanmayacağını ilk müjdeleyen AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, yeni bir açıklama yaptı. Milletvekili Uçum twitter sayfasında ise bir mesaj paylaşarak, "Kars Şeker Fabrikasının Kampanya kararında büyük destek veren Genel Müdür ve YK Başkanı Sami Ölmeztoprak ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Uzun yıllardan beri özelleştirilmesi veya kapatılması beklenilen Kars şeker Fabrikası’nın dumanı tütmeye devam edecek.

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum’un girişimleriyle Kars Şeker Fabrikası faaliyetlerine devam edecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı ve Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ölmeztoprak’ın katıldığı Mehmet Uçum’un danışmanı Yakup Özbilen ve Şeker İş Sendikası Başkanı Yaver Kop’un da hazır olduğu toplantıda Kars Şeker Fabrikası’nın durumu masaya yatırıldı. 

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında alınan kararla Kars Şeker Fabrikası’nın faaliyetlerine devam etmesine karar verildiği açıklandı.

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum’un bireysel girişimleriyle yapılan toplantı sonrasında alınan kararla Şeker Fabrikası’nın bacasının tüteceği bildirildi.

Seçildiği günden itibaren Kars’ın sorunlarına kayıtsız kalmayan Uçum, Şeker Fabrikası’nın faaliyetlerine devam edeceğini ifade ederek Karslılara hayırlı olması dileklerinde bulundu.

mehmet-ucum-tesekkur.jpgucumdan-sekere-tesekkur!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler