UDH Bakanı Ahmet Arslan Kars’a Geldi

UDH Bakanı Ahmet Arslan Kars’a Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan Arpaçay, Akyaka ve Susuz ilçelerini ziyaret etmek için bugün havayolu ile memleketi Kars'a geldi. Bakan Arslan NTV’de canlı yayına katılacak.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Havayolu ile Kars’a gelen UDH Bakanı Ahmet Arslan’ı Kars Harakani Havalimanında Vali Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İlçe Belediye Başkanları, daire amirleri, partililer ve çok sayıda vatandaşlar karşıladı.

Bakan Arslan daha sonra NTV’nin canlı yayın programına katılmak üzere havaalanından ayrıldı.

udh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(1).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(2).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(3).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(4).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(5).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(6).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(7).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(8).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(9).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-kars’a-geldi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler