UDH Bakanı Arslan Bugün Kars ve Kağızman’da Bir Dizi Açılışlar Gerçekleştiriyor

UDH Bakanı Arslan Bugün Kars ve Kağızman’da Bir Dizi Açılışlar Gerçekleştiriyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Kars’a geldi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte tarifeli uçakla Kars’a gelen Bakan Arslan’ı Harakani Hava Limanında Vali Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkan Vekili Taner Turan Ünsal, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, ilçe belediye başkanları ve partililer karşılandı.

Bakan Arslan buradaki karşılamanın ardından beraberindekilerle birlikte Kağızman ilçesine geçti. Bakan Arslan kendi ilçesinde bugün, Kağızman İmam Hatip Anadolu Lisesinde karne dağıtım törene katılarak öğrencilere karnelerini verdikten sonra tatil zilini çalacak. Ardından da sırasıyla İzzet Aras Camii ve Kağızman PTT Şubesinin yeni hizmet binasının açılış törenlerine katılacak. Daha sonra Kars’a dönecek olan Bakan Arslan, Kars PTT Başmüdürlüğü yeni hizmet binası ve lojmanının açılış törenine katılacak.

Geceyi Kars’ta geçirecek olan Bakan Arslan yarın da (Cumartesi) Serhat Kodlama ve Ropotik Akademisin açılış törenine katıldıktan sonra partisinin Gençlik Kolları Kongresine katıldıktan sonra Ankara’ya dönecek.

udh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(8).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(7).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(1).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(6).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(5).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(4).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(2).jpgudh-bakani-arslan-bugun-kars-ve-kagizman’da-bir-dizi-acilislar-gerceklestiriyor-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler