UDH Bakanı Arslan, Şehidimizin Taziye Çadırını Ziyaret Etti!

UDH Bakanı Arslan, Şehidimizin Taziye Çadırını Ziyaret Etti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ’a taziyelerini sundu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Suriye’de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı’nın Cenaze Çadırını ziyaret etti.

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı’nın görev yaptığı 57’nci Komando Taburu tarafından Sarıkamış Kaymakamlığı yanında bulunan Hava Şehitleri Anıtı önünde Cenaze Çadırı kurdu. Kurulan Cenaze Çadırını ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar eşlik etti.

Piyade Er Mehmet Emin Taştan tarafından Kur’an tilaveti okunurken, Sarıkamış Müftüsü Hayati Yelkovan tarafından ise dua okundu.

Öte yandan Bakan Arslan ve beraberindeki heyet Sarıkamış’ta bulunan diğer taziye yerini de ziyaret ederek taziyede bulundu.

udh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(1).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(2).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(3).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(4).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(5).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(6).jpgudh-bakani-arslan,-sehidimizin-taziye-cadirini-ziyaret-etti!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler