Uğur Şen, “Ahlaklı Belediyecilik Anlayışını Hâkim Kılacağız”

Uğur Şen, “Ahlaklı Belediyecilik Anlayışını Hâkim Kılacağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İl Başkanı İbrahim Çelik’in ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, aylardır İsrail’in Filistin’de Gazze halkına uyguladığı katliamları hatırlattı. Milli Görüş’ün yıllardır başta Filistin halkı olmak üzere tüm mazlum halkların yanında olduğunu hatırlattı.

Konuşmasında “Yoğun bir seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde dahi Gazze’ de işlenen insanlık suçunu ve işgalci zulmünü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” ifadelerini de kullanan Uğur Şen şunları söyledi:

“Mazlumun yanında zalimin karşısında duracağız. Çünkü biz Milli Görüşüz. Milli görüş geçmişte ecdadından aldığı ilhamla geleceğe emin adımlarıyla yürüyen ruhun adıdır. Milli Görüş ruhunun ne demek olduğunu anlamak için tarihi iyi okumak ve anlamak gerekiyor. Bir insan Malazgirtte inancın zaferini yaşamadan, Kosova’da, Niğbolu’da bir kılıç olup parlamadan, ‘Ulubatlı Hasan’ olup İstanbul’u fethetmeden, ‘Sultan Fatih’ olup atını denize sürmeden ‘Kanuni’ olup şanlı ordularıyla Avrupa’nın içine yürümeden ‘Seyit Onbaşı’ olup Çanakkale’de 250 kiloluk top mermisini ‘Ya Allah’ deyip namluya sürmeden Milli Görüş ruhunun ne demek olduğunu anlayamaz. Tüm dünya bugün Gazze’de işlenen soykırıma sessiz kalsa da bizler sessiz kalmayacağız.

“Selam olsun Gazze’ye, selam olsun dünya üzerindeki tüm mazlumlara, selam olsun ilk kıblemiz Mescidi Aksa’ya, Bu duygularla Gazze’deki kardeşlerimizle birlikte din için, vatan için, bayrak için, ezan, için mukaddesat, için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet, makamları Ali olsun”

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

Bizler yeniden refah partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkıyoruz. Ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılmak için çalışacağız.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
“Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
“Rüşvet alanda verende melundur” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
Belediyenin parasını harcarken “Kendi şahsi parasını harcamaktan daha hassas davranan” belediyeciliktir.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
Bize emanet edilen her bir kuruşu, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını asla yedirmeyiz” diyen belediyeciliktir.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;
“Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan” kadroların olduğu belediyeciliktir.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI;

“Siyaseti makam ve rakam için değil, Allah rızası için siyaset yapan” kadroların hareketidir.
Değerli kardeşlerim halkımızın ferasetine inanıyorum, basiretine güveniyorum maşeri vicdan ve aklıselim galip gelecektir. Bu milletin üzerinde kin ne oyun kuruyorsa kursun, kimler hangi hesabı yapıyorsa yapsın unutmayın ki her hesabın üstünde bir hesap vardır o da Allah’ın hesabıdır.

SKM binamızı yani karargahımızı belediyenin karşısına kurduk. Aramızda 12 metre var. İnşallah 31 Mart akşamı karşıya geçişimiz inşallah kolay olacaktır. Bugün burada sadece SKM binasının açılış konuşmasını yapmıyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Karşı kaldırımda yapacağımız zafer konuşmasının provasını yapıyorum.

BİZİM AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAK YOKTUR

Belediye binası da karşımızda olduğu için birkaç kelamda buradaki çalışanlar için sarf etmek istiyorum. Bazıları belediye çalışanları üzerinde baskı kurarak falanca parti gelirse sizi işten çıkartırlar. Falanca parti gelirse maaşlarınız ödenmez. Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak yoktur. Aksine ekmeği olmayana ekmek bulma imkanı ve fırsatı için çalışmak vardır. Buradan tüm belediye çalışanlarına sesleniyorum. Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda çalışanı başımızın tacı ederiz, ödüllendiririz. Çalışmayanı çalıştırırız, varsa çalışmak istemeyenlere de Allah yolunuz açık olsun deriz. Buradan söz veriyorum işini layıkı ile yapan hiçbir kimseyi işinden etmeyeceğiz.

Belediye işçilerinin maaşlarının yetersiz olduğunu ve işçilerin geçim sıkıntısı çektiklerini biliyorum. Ücretlerdeki adaletsizliği mesailerdeki dengesizliği biliyorum.

İşçisinin aldığı maaşla geçinemediği bir belediyede kaliteli hizmet olmaz bereket olmaz refah olmaz
Tüm bu ücretlerdeki adaletsizlikler yenide refah partisinin ahlaklı belediyecilik anlayışı ile son bulacaktır.

BİZ REFAH PARTİSİYİZ. ERBAKAN HOCA’NIN TALEBELERİYİZ. O’NUN ÇİZGİSİNDEYİZ

Geçim sıkıntısı çeken belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 100 zam yapacağımın sözünü veriyorum. Biz refah partisiyiz. Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz. O’nun çizgisindeyiz. O’nun yönetim anlayışını benimsemişiz. Erbakan Hoca iktidara geldiğinde memura emekliye işçiye ne kadar zam verdiği hepinizin malumudur. O gün de Erbakan Hoca’ya nereden bulacaksın bu kaynağı. Bu imkansız diyenler mahcup oldular. Bizim gerçekleştirdiğimize başkalarının hayalleri bile yetişemez.
Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğiz. Onlara ihtiyaçlarını karşılayacak refah kartları dağıtacağız her ay düzenli olarak kartlara para yükleyeceğiz. Yeniden Refah’ın belediyecilik anlayışında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, soğuktan üşümeyecek yani hiçbir kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız.

Bizler Yenide Refah Partisinin Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Karsa yeniden refah getireceğiz. Belediyeyi halkımızın kendi evi gibi bildiği, rahat rahat girdiği, işlerini hakkaniyetli ve kanunlar çerçevesinde gördüğü şeffaf bir belediye haline getireceğiz.

BU GÖRDÜĞÜNÜZ PROJELER SADECE YAPACAKLARIMIZIN MUKADDİMESİDİR

Bu gördüğünüz projeler sadece yapacaklarımızın mukaddimesidir. Broşür baskısına sığmadığı için bunlarla iktifa ettik Allah’ın izniyle daha fazlasını yapacağız. Yapacaklarımızdan sadece birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şehrimizin su sorununu kökünden çözeceğiz
İmar ve kentsel dönüşümü hızlandıracağız
Çöpleri geri dönüşüme kazandıracağız
Mezarlıklar müdürlüğü kurarak tüm cenaze işlemlerini biz yapacağız
Sokak köpeklerini güvenli barınaklara alacağız
Dolmuş duraklarına cepler yaparak indi-bindi yerlerini sabitleyeceğiz.
Semt pazarları kuracağız
Kaldırımları engelli vatandaşların kullanımına uygun
Refah kooperatifleri kuracağız
Güneş panelleri kurarak elektrik enerjisi üreteceğiz
Kreş sayılarını arttıracağız
Yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız
Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nin merkezi sistem doğalgaz sorununu çözeceğiz.
Bütün bozuk yolları ve kaldırımları yeniden yapacağız bir kere yapacağız ve sağlam
Bu seçim sürecinde yarışacak olan tüm adaylara da başarılar diliyorum. Seçim sürecinin uhulet ve suhulutle, saygı nezaket ve hoş görü içerisinde geçmesinin temenni ediyorum.

SKM binasının açılışını hayırlara vesile olmasını, 31 Mart yerel seçimlerinin hayırla neticelenmesini rabbimden niyaz ediyorum. Tüm adayların ve tüm seçmenin ve duyan herkesin ‘âmin’ diyeceği bir dua ile bitirmek istiyorum. “ya rabbi bu şehre kim hayırlı olacaksa sen onu nasip et’ diyorum”

ugur-sen-ahlakli-belediyecilik-anlayisini-hakim-kilacagiz-2-001.jpg

ugur-sen-ahlakli-belediyecilik-anlayisini-hakim-kilacagiz-5-001.jpg

ugur-sen-ahlakli-belediyecilik-anlayisini-hakim-kilacagiz-6-001.jpg

ugur-sen-ahlakli-belediyecilik-anlayisini-hakim-kilacagiz.jpg

ugur-sen-ahlakli-belediyecilik-anlayisini-hakim-kilacagiz-7.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler