Ula’da korkutan yangın

Ula’da korkutan yangın

Muğla'nın Ula ilçesi kırsal Kızılağaç mahallesinde depo olarak kullanılan, saman ve odunların bulunduğu depoda çıkan yangında saman ve odunlar tamamen yanarken, küçükbaş bir havyan telef oldu, yangına müdahale eden bir vatandaşın vücudunda...

Muğla'nın Ula ilçesi kırsal Kızılağaç mahallesinde depo olarak kullanılan, saman ve odunların bulunduğu depoda çıkan yangında saman ve odunlar tamamen yanarken, küçükbaş bir havyan telef oldu, yangına müdahale eden bir vatandaşın vücudunda birinci derecede yanık oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Ula Kızılağaç Mahallesinde depo olarak kullanılan alanda yanın çıktı. Vatandaşların Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula ve Menteşe İtfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü arazözü, 112 ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangın sonucunda yangına müdahale eden bir kişi birinci derece yaralanırken, bir küçükbaş hayvan yandı. Yangın sonucunda depoda muhtelif sayıda odun, kömür ve hayvanların yemesi için istiflenen samanlar tamamen yandı. Yangının elektrik hattının ark yapması sonucu çıktığı düşünülüyor.

Ula’da korkutan yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler