Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama!

Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama!

Kars, Diyarbakır, Muş ve Elazığ illerinde eş zamanlı yapılan ve toplam 28 kilo 653 gram esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama!

Kars, Diyarbakır, Muş ve Elazığ illerinde eş zamanlı yapılan ve toplam 28 kilo 653 gram esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 aydır soruşturma yürütülüyordu. Bu kapsamda 21 Ocak 2014 tarihinde Kars, Diyarbakır, Muş ve Elazığ illerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda, toplam 28 kilo653 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapma şüphesiyle göz altına alınan 8 kişi (M.K.,M.P.,D.K.,S.Y.,S.A.,C.A.,B.S.,Y.Ç-erkek) 22 Ocak 2014 günü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla mücadelemizin aralıksız olarak devam edecektir.” denildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler