Vali Deniz Gazetecilere 2015 Yılını Değerlendirdi

Vali Deniz Gazetecilere 2015 Yılını Değerlendirdi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Uğurludağ Kayak Merkezi’nde ki Yalnızçam Turistik Otel’de basın mensupları ile düzenlenen yemekte, kent genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan’ın Türkiye’nin önde gelen huzurlu illeri arasında yer aldığını söyledi. Düzenlenen yemek sonrası devam eden yatırımlar ve açılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Vali Deniz, tamamlanan ve devam eden kamu yatırımlarının durumu, ekonomik gelişmeler, eğitim, spor ve turizm faaliyetleri, sınır kapıları, tünel projelerinde ki son durum, karayollarında ki çalışmalar gibi gündemde bulunan program ve yatırımlar konusunda da değerlendirmelerde bulundu.
Ardahan’ın geleceğine olumlu katkılar sunma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Vali Deniz, birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Son yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere diğer bütün alanlarda ülkemizde yaşanan olumlu gelişmelere paralel olarak ilimizde de olumlu gelişmeler kaydedilmektedir. Gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşlarının özverili ve samimi çalışmaları neticesinde Ardahan’ın, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu ortamda birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekmektedir. Binlerce yıllık kardeşlik hukukumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Bugün, gelişen ve her geçen gün biraz daha büyüyen ülkemizin bu olumlu gelişimini hazmedemeyen terör örgütlerinin amacı ülkemizin huzur ve güvenliğini bozmaya, ekonomik olarak kalkınmasını ve gelişmesini engellemeye yöneliktir. Terör örgütünün oyununa gelmemek için her kesimin duyarlı olması çok önemlidir” dedi.
Vali Deniz, toplantının ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler