Vali Deniz, Sporcuları Kabul Etti!

Vali Deniz, Sporcuları Kabul Etti!

Vali Ahmet Deniz, ulusal düzeyde spor müsabakalarında dereceye giren sporcuları kabul etti.

Vali Ahmet Deniz, ulusal düzeyde yapılan spor müsabakalarında Ardahan’a madalya kazandıran sporcuları makamında kabul etti.
 
10 Kasım’da Ankara’da yapılan Atatürk’ü anma koşusu, 13-14 Kasım’da Kocaeli’nde yapılan Sharz track kısa kulvar sürat pateni şampiyonası, 27 Haziran’da Bulgaristan’da yapılan Dünya dağ kros şampiyonası, 17-22 Kasım’da Sivas yapılan büyükler Türkiye boks şampiyonası ve 19 Ağustos’ta Muğla’da yapılan minikler Türkiye boks şampiyonasında toplam 9 sporcu dereceye girerek Ardahan’a madalya kazandırdı.
 
Sporcuları makamında kabul eden Vali Ahmet Deniz, “Bizim önem verdiğimiz çalışmalarımızdan birisi de spordur. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spora ilgi göstermeleri anlamında sporcularımızın aldığı bu başarılar oldukça önemlidir. Ardahan’da spor altyapısını güçlendirmek ve sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Yakın zamanda ilimize kazandıracağımız sporcu fabrikası ile sporda önemli gelişmeler sağlayacağız. Sporcularımızı kutluyorum ve daha nice başarılar elde edeceklerine güveniyorum” dedi.
 
Vali Deniz bir süre sohbet ettiği sporculara hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler