Vali Deniz'in Koltuğuna Günnaz Karabağ Oturdu

Vali Deniz'in Koltuğuna Günnaz Karabağ Oturdu

Ardahan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Vali Ahmet Deniz, makam koltuğunu 23 Şubat İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi Günnaz Karabağ’a devretti.

Vali Deniz’in makamında gerçekleşen temsili yer değiştirmeye, çocuk Vali Günnaz Karabağ ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, 23 Şubat İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler katıldı.
 
Çocuk Vali Günnaz Karabağ, "Öncelikle bu makama oturmak benim için çok gurur verici. Şuan çok mutluyum. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Bayramı’nın, adına yaraşır bir şekilde coşku ile kutlanmasını istiyorum” dedi.
 
Bir süre koltuğuna oturan çocuk Vali Günnaz Karabağ ile sohbet eden Vali Deniz ise, “Çocuklarımız bizim her şeyimizdir. Bu anlamlı günü Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza bir bayram olarak armağan etmiştir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onların milli manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

vali-denizin-koltuguna-gunnaz-karabaga-oturdu-(1).jpgvali-denizin-koltuguna-gunnaz-karabaga-oturdu-(2).jpgvali-denizin-koltuguna-gunnaz-karabaga-oturdu-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler