Vali Doğan Bayram Tatilinde Kars'ta Kalmayı Tercih Etti

Vali Doğan Bayram Tatilinde Kars'ta Kalmayı Tercih Etti

Kars Valisi Rahmi Doğan, bayram tatiline gitmek yerine ailesiyle birlikte Kars'ta kalmayı tercih etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Ramazan Bayramına Evliya Camide bayram namazını kılıp Kars halkına iyi bayramlar dileklerinde bulunarak giren Kars Valisi Rahmi Doğan, bayram tatiline gitmek yerine ailesiyle birlikte Kars'ta kalmayı tercih etti.

Ramazan Bayramını ailesiyle birlikte Kars'ta kalarak geçiren Vali Rahmi Doğan'ın ziyaret listesi de oldukça kabarıktı. Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan'ın Bayram da ilk ziyaretleri şehit ailelerine oldu. Kars Valisi Rahmi Doğan 04.01.2016 tarihinde Diyarbakır sur ilçesinde BTÖ ile girilen çatışmada şehit olan polis memuru Musa Yüce'nin eşi Hatice Yüce, 21.12.2016 tarihinde Suriye'de icra edilen Fırat kalkanı harekatı esnasında şehit olan Piyade Astsubay Kd.Çvş.Ömercan Yekebağcı'nın babası Zeki Yekebağcı ile 22.07.2016 tarihinde Diyarbakır Ergani ilçesinde girilen çatışma esnasında şehit olan Polis memuru Engin Yılmaz'ın babası Ömer Yılmaz'ı ziyaret ederek acılarını paylaştı .Şehitlik mertebesinin herkese nasip olmadığını belirten Vali Doğan:

"Dolayısıyla şehit olmakta nasip. Şehit annesi, babası, kardeşi, akrabası olmak da nasiptir.. Eğer o yiğitler bu topraklara düşmemiş olsaydı bugün bu topraklar üzerinde bizler huzur içerisinde yaşayamayacaktık.''dedi.Vali Doğan, Şehit ailelerinin bir sıkıntı yada sorunları olduğunda herhangi bir randevu talebi olmadan ne zaman isterlerse devletin tüm kapılarının kendilerine açık olduğunu söyledi.

Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek orada bulunan hastalarla da yakından ilgilenerek bayram ziyaretlerini sürdürdüler.

vali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(1).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(2).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(3).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(7).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(8).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(10).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(9).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(4)-001.jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(5).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(6).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(11).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(12).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(13).jpgvali-dogan-bayram-tatilinde-karsta-kalmayi-tercih-etti-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler