Vali Doğan, Şampiyonu Ödüllendirdi

Vali Doğan, Şampiyonu Ödüllendirdi

Kars Valisi Rahmi Doğan, Hindistan’da düzenlenen Dünya Gençler Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 69 kiloda Dünya 3’üncüsü olan Canser Oltu’yu makamında kabul etti.

Kabulde; Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Müslüm Kılıç ve Antrenör Ayhan Sönmez hazır bulundu.

Dünya 3’üncüsü Canser Oltu’yu başarısından dolayı tebrik eden Vali Rahmi Doğan kendisini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Oltu gibi tüm sporculara destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Vali Doğan: “Diğer branşlardaki sporculara da devlet olarak Valilik olarak elimizden genel ne tür destek varsa onların hepsini sağlıyoruz. Çünkü gençlerimiz bu şehre, bu memlekete hizmet ediyorlar. Bu bayrağı dünyada dalgalandırıyorlar. Dolayısıyla onlara her zaman destek olacağız. Tüm Karslılar adına kendisini ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacağız, destek vereceğiz. Onlara güç, kuvvet vereceğiz. Allah bileklerine, gönüllerine kuvvet versin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler