Vali Doğan, Sarıkamış Belediyespor - Bayburt Belediyespor Maçını İzledi

Vali Doğan, Sarıkamış Belediyespor - Bayburt Belediyespor Maçını İzledi

Kars Valisi Rahmi Doğan, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. grupta mücadele eden Sarıkamış Belediyespor’un, Bayburt Belediyespor’u konuk ettiği futbol maçını saha kenarından takip ederek takıma destek verdi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Vali Doğan, maçı izlemekte olan doğuştan engelli Umut Yılmaz adlı vatandaşla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. 

Umut Yılmaz da yazmış olduğu “Umutlu Şiirler” adlı şiir kitabını Vali Doğan’a hediye etti.

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ın da takip ettiği maçı, gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sarıkamış Belediye Spor 1-0’lık skor ile kazandı.

vali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(1).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(2).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(3).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(4).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(5).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(6).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(7).jpgvali-dogan,-sarikamis-belediyespor---bayburt-belediyespor-macini-izledi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler