Vali Kara, Kars’a veda etti

Vali Kara, Kars’a veda etti

Kars Valisi Ahmet Kara, son kararnameyle tayinin Ankara'ya çıkması nedeniyle Sim-Er Otel'de iftar yemeği vererek, Karslılarla vedalaştı.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, Vali yardımcıları, kaymakamlar, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, CHP İl Başkanı Mustafa Aras, Kars Ardahan Bölge Barosu Başkanı Av. Cevdet Uncungan, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Burada bir konuşma yapan Vali Ahmet Kara, görevde bulunduğu süre içinde Kars’a güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını, kurum amirleriyle birlikte uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Bu süre içinde görevlerin layıkıyla yerine getirilmesinde oluşan aksaklıklarda da istemeyerek de olsa kalp kırmış ise onların da haklarını helal etmesini isteyen Vali Kara, kendinin tüm herkese hakkını helal ettiğini belirtti. Bundan böyle Ankara’da hayatını sürdüreceğini, Karslılar’ın da Ankara’da bir evlerinin daha olduğunu bilmelerini istediğini dile getiren Vali Kara, telefonlarının sürekli açık olduğunu ve isteyenin istediği zaman arayabileceğini kaydetti.
 
Kurum amirlerinden ve memurlardan vatandaşı kapıda bekletmemelerini isteyen Vali Kara, “Şimdi burada sizlere nasihat edecek değilim ama şunu iyi biliniz ki vatandaşı kapıda bekletmek ona yapılacak en kötülüktür. Çünkü vatandaş kapıda beklerse bu onun bütün işlerini de aksatır. Kesinlikle vatandaşı bekletmemenizi öneririm.” diye konuştu.
 
Vali Kara daha sonra kendisine takdim edilen plaketleri ve hediyeleri kabul etti, hatıra fotoğrafları çektirdi ve ardından da tek tek vedalaşarak helalleşti. Vali Kara bugün sabah saatlerinde de Kars’tan karayoluyla ayrılarak memleketi Erzincan’a gitti.
kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler