Vali Öksüz kanayan yaraya parmak bastı

Vali Öksüz kanayan yaraya parmak bastı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars’ın yıllardır kanayan yarasına parmak basarak, Karslıların yıllardır beklediği müjdeyi verdi. Kent Ormanı yeniden kentin gözde yerlerinden biri haline gelecek.

Volkan KARABAĞ

Kars Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Dereiçi Telsiz Mevkinde yaptırılan ve Kars Belediyesi bünyesinde bulunan Kent Ormanı’ndaki, kamelya ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Kars’ta vatandaşların kullandığı tek mesire yeri olan Kent Ormanı, ilgisizlik ve sahipsizlikten yıllardır besiciler için mera olarak kullanılıyor.

Kars Valisi Türker Öksüz, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmesinin ardından kentte belediye tarafından başlattığı çok sayıda çalışmanın kış mevsimi ile durduğunu, yeni sezonla birlikte kalan çalışmalara aralıksız devam edileceğini vurgulayarak, yıllardır kaderine terk edilen Kent Ormanı’nda inşaat sezonunun başlaması ile birlikte yeniden düzenleme yapılacağını ve kentin yeniden gözde yerlerinden biri haline getirileceğini de sözlerine ekledi.

Dereiçi mevkiinde bulunan Kent Ormanı’nın da yeniden düzenleme çalışması ile birlikte o yolun asfaltının da  yapılacağını müjdeleyen Vali Öksüz, “Kontrollü normalleşmeye geçtik ancak kentte henüz hava şartları nedeniyle asfalt atılamıyor. Hava sıcaklığının artmasıyla Dereiçi mevki ile birlikte çok sayıda mahallemizde asfalt, parke ve kaldırım çalışması başlatacağız. Plan ve projelerimizi yaptık, inşaat sezonunun açılmasını bekliyoruz.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler