Vali Polat, Kümbetli köyünü ziyaret etti

Vali Polat, Kümbetli köyünü ziyaret etti

Kars Valisi Ziya Polat, her hafta yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Polat, köy ziyaretleri kapsamında Merkez Kümbetli Köyünü ziyaret etti. Cuma Namazını vatandaşlar ile birlikte kılmasının ardından, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Kars Valisi Ziya Polat, daha sonra Kümbetli İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Derslere girerek öğrencilerle bir araya gelen ve derslerine eşlik ederek, öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Polat, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını, bolca kitap okumalarını ve normal müfredat derslerinin yanında sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif aktiviteler yapmalarını istedi

Vali Polat, Kümbetli İlkokulu ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerle ile de bir araya geldi. Öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Ziya Polat, yarınlarımızın umudu çocuklarımızı yetiştiren öğretmelerin kutsal ve önemli bir görev yaptığını vurgulayarak, akademik eğitimin dışında çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunacak faaliyetler yapmalarını, çocukların vatanına, bayrağına, milletine ve kutsal değerlerine bağlı, maneviyatı güçlü, iyi insan olarak yetişmeleri için gayret göstermelerini istedi.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler