Vali Türker Öksüz, Bakan Soylu'nun video-konferans toplantısına katıldı

Vali Türker Öksüz, Bakan Soylu'nun video-konferans toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında video-konferans sistemi üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında gerçekleştirilen; Bakan Yardımcıları, Bölge İllerinin Valileri ve Bakanlık Bürokratlarının katıldığı toplantıya Kars Valisi Türker Öksüz ve beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Göç İdaresi Müdürü Hikmet Andiç katıldı.

Toplantıda terörle mücadele başta olmak üzere güvenlik ve asayişe ilişkin hususlar ile koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Vali Türker Öksüz, toplantıda, Kars’taki güvenlik altyapı hizmetleri, terörle mücadele ve asayişe ilişkin konular ile koronavirüs ile mücadele hususunda yerine getirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

vali-turker-oksuz,-bakan-soylunun-video-konferans-toplantisina-katildi-(2).jpgvali-turker-oksuz,-bakan-soylunun-video-konferans-toplantisina-katildi-(3).jpgvali-turker-oksuz,-bakan-soylunun-video-konferans-toplantisina-katildi-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler