Vali Ziya Polat Digor’u Ziyaret Etti

Vali Ziya Polat Digor’u Ziyaret Etti

​​​​​​​Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Digor’u ziyaret etti.

Ziyaretinin ilk bölümünde Digor Kaymakamlığı ve Digor Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Polat, Digor Kaymakamı Hasan Musab Okatan ve Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler’den ilçe ile ilgili brifing aldı.

Digor Hükümet Konağı'nda vatandaşlara hizmet sunan kamu kurumlarında incelemelerde bulunan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, görevli personele başarılar diledi.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından uygulanan "Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı" (SOGEP) kapsamında kurulan Arpa ve Mısır Ezme Yem Tesisi'nde incelemelerde bulunan Vali Polat, yetkililerden tesisle ilgili bilgi alarak, böyle bir tesisin Digor ilçesinde faaliyet göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Öğrencileri Unutmadı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesiyle hazırladıkları gösteriyi izledi. Gösteriyi çok beğendiğini ifade eden Polat, kendilerine teşekkür ederek, derslerinde başarılar diledi. Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu’nda da öğrencilerle bir araya gelen Ziya Polat, öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.

Kolluk Kuvvetlerini Ziyaret

Vali Ziya Polat, daha sonra Digor İlçe Emniyet Amirliği ve Digor İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, halkımızın huzur ve güvenliği için büyük özveriyle görev yapan Emniyet ve Jandarma personeline görevlerinde başarılar diledi.

Esnafları Ziyaret Etti

Digor ilçe ziyaretinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar dileklerinde bulundu.

Muhtarlar Buluşması

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, daha sonra Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Vali Polat, muhtarların kamu hizmeti yaptığını ve vatandaşlar ile devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Vali Polat, toplantının son bölümünde Muhtarlar tarafından dile getirilen konuların incelenmesi ve çözümü için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Sevdamız Eğitim

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Digor’da görev yapan öğretmenlerle Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Vali Polat, öğretmenlere yaptığı konuşmada eğitimin önemine değinerek, ilimizin eğitim seviyesinin arzu edilen düzeye çıkarılması için hazırlanan ve 26 Ekim 2023 tarihinde tanıtım toplantısının yapıldığı “Kars’ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri (KAFKAS) Projesi” ile ilgili bilgiler verdi. Öğretmenlerle birlikte KAFKAS Projesi tanıtım filmini izleyen Vali Polat, projenin uygulanmasında başta öğretmenler olmak üzere Milli Eğitim camiası ile birlikte Valilik ve diğer tüm kurumların ele vererek eğitim çıtasının yükseltilmesine katkı sunacağını söyledi.

yyyyyyy.jpga1fdssf.jpga2ffsdfd-001.jpga3ffsdfs-001.jpgggggggggg.jpga4ffdd-001.jpga5gdgdg.jpgfffffffffffff-001.jpga6dgdfgd.jpga7gfdsfd.jpga8fsljdsljf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber