Vekil Öğüt'ten Çıldır Çağrısı!

Vekil Öğüt'ten Çıldır Çağrısı!

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, buz tutan Çıldır Gölü'nde atlı kızağa binerek, balık avladı. Çıldır Gölü'nün doğa harikası bir göl olduğunu belirten Öğüt, sohbet ettiği öğrencilerden memleketlerinde Çıldır Gölü'nden bahsetmelerini istedi.

Vekil Öğüt'ten Çıldır Çağrısı!

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, buz tutan Çıldır Gölü’nde atlı kızağa binerek, balık avladı. Çıldır Gölü’nün doğa harikası bir göl olduğunu belirten Öğüt, sohbet ettiği öğrencilerden memleketlerinde Çıldır Gölü’nden bahsetmelerini istedi.

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan’ın Çıldır ilçesine gelerek, 124 Kilometrekare alana sahip buz tutan Çıldır Gölü’nde atlı kızaklara bindi. Göl ziyaretçileri ile kızak yarışları da yapan Öğüt, Eskimolar gibi balık avladı. Çıldır Gölü ziyaretçileriyle birlikte atlı kızağa binerek göl turu yapan Öğüt, “bütün güzellikleri ve kendine özgü doğası ile Çıldır Gölü, herkesi misafir etmek için bekliyor. Tertemiz balıkları yakalamak ve göl üzerinde tur yapan atlı kızaklara binmek ayrıcalıktır. Bu doğayı, bu heyecanı ancak Ardahan’da, Çıldır Gölü’nde yaşayabiliriz. Buradan bütün Türkiye’ye sesleniyorum, gelin Çıldır Gölü’nde sarı sazan avlayın, atlı kızaklara binin ve avladığınız balıkları pişirerek yiyin. Böyle bir güzelliği başka hiçbir yerde bulamazsınız” diye konuştu. Çıldır Gölü’nü ziyaret eden öğrencilerle de bir süre sohbet eden Öğüt, öğrencilere memleketlerinde Çıldır Gölü’nden bahsetmelerini istedi.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler