Vekillerden Kars'ta Hizmet İncelemesi!

Vekillerden Kars'ta Hizmet İncelemesi!

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kars'ta yapımı devam eden Mihralibey Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundular.

Vekillerden Kars'ta Hizmet İncelemesi!


AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kars’ta yapımı devam eden Mihralibey Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundular. 


Kars Merkez Havaalanı yolunda belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yaptırılan Mihralibey Köprüsü çalışmalarını yerinde gören ve yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, yetkililerden çalışmaların bir evvel tamamlanmasını istediler.


Kars’ın trafiğini önemli ölçüde hafifletecek olan Mihralibey Köprüsü’nün beraberindeki partililerle birlikte gezen milletvekilleri Kars’ın her noktasında gerek hükümetin ve gerekse belediyenin önemli çalımlarını olduğuna dikkat çekerek, birçok noktada yapılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade ettiler.


Kars’ı her anlamda önemsediklerinin altını çizen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, BTK Demiryolu hattının tamamlanması ve Lojistik Merkezin hayata geçirilmesiyle birlikte Kars’ın Türkiye’nin en önemli ticaret merkezlerinden birisi olacağını ve her anlamda Kars’ın kalkınacağını belirttiler.


Mihralibey Köprüsü’nde yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden teknik bilgileri de alan milletvekilleri köprü çalışmasının tamamlanmak üzere oluğunu ve bitirilmesi için yoğun çaba sarf edildiğini de sözlerine eklediler.

1.20131125094023..jpg2.20131125094031..jpg3.20131125094039..jpg4.20131125094047..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler