Vekillere Kağızmanspor forması!

Vekillere Kağızmanspor forması!

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ı makamlarında ziyaret ederek Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç yazılı 36 numara Kağızmanspor forması hediye etti.

Vekillere Kağızmanspor forması!

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ı makamlarında ziyaret ederek Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç yazılı 36 numara Kağızmanspor forması hediye etti.

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz, AK Parti Kağızman ilçe başkanı Erdoğan Demirden, AK Parti Kağızman Başkan Yardımcısı Fuat İncesu, Kağızman Gençlik Derneği Başkanı Sedat Toper ile birlikte AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki bürolarında ziyaret ettiler.

Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz burada AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç’a her iki Milletvekilinin de isimleri yazılı Kağızmanspor “36” nolu formaları hediye etti.

Kağızmanspor’u layık olduğu yere taşımak için çalışacaklarını söyleyen Korkmaz, şehirde bir bütünlük sağlamak için Sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere bütün kurum ve kuruluşları ziyaret edeceklerini belirtti. Kağızmanspor’u hak ettiği Lig ‘e çıkaracaklarını dile getiren Korkmaz, “Bu konuda başta Sayın Milletvekillerimiz olmak üzere bütün Kağızmanlılar’dan destek bekliyoruz” dedi.

Kağızmanspor’un zor dönemlerden geçtiğini hatırlatan AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç “Kağızmanspor’un hak ettiği yere gelmesi için bizler her türlü desteği  vermeye devam edeceğiz. Çünkü Kağızmanspor, ilçemizin vitrinidir. Umarım bu ekip Kağızmanspor’u gönlümüzden geçen yerlere getirir.” diye konuştular. kha

Önceki ve Sonraki Haberler