Vekillerin Taziye mesajı

Vekillerin Taziye mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada şehit olanlar için taziye mesajı yayımladılar:

Vekillerin Taziye mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Manisa’nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada şehit olanlar için taziye mesajı yayımladılar:

Mesaj şöyle: “13 Mayıs Salı günü Soma’da meydana gelen maden faciası haberini büyük bir teessürle öğrendik. Hayatını kaybeden 284 kardeşimizin acısı bir ateş gibi millet olarak bağrımıza düştü. Zira, Millet olarak biriz, bütünüz, bir vücut gibiyiz. Vücudun bir tarafına gelen acı bütün vücudu müteessir eder. Rızkını kazanmak için toprağın derinliklerinde ter döken emektar kardeşlerimizin acısı, 76 milyon insanımızı derinden sarstı. Kadim bir kültüre sahip olan bir millet olarak, bu gün bizim için acıları paylaşıp yaraları sarma günüdür. Elbette bizim için ölüm bir yokluk değil, rahmeti sonsuz Rabbimize kavuşmak üzere ebedi âleme bir intikaldir. Ebediyete uğurladığımız kardeşlerimizin, aramızdan böylesi acı bir hadiseyle ayrılmalarına hüzünlendik. Millet olarak dualarımız onlarladır. Rabbimizden bu kardeşlerimize rahmet ve cennette şehitler zümresine dâhil olmalarını niyaz ediyoruz. Allah’tan milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmamasını temenni ediyoruz. Bu kardeşlerimizin yakınlarına sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler