Voleybolculardan Kaymakam Duru'ya Ziyaret

Voleybolculardan Kaymakam Duru'ya Ziyaret

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol müsabakalarında Küçük Kızlarda İl Birincisi olan Kağızman Mustafa Yalçın Ortaokulu, Kaymakam Kemal Duru'yu makamında ziyaret etti.

Voleybolculardan Kaymakam Duru'ya Ziyaret

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol müsabakalarında Küçük Kızlarda İl Birincisi olan Kağızman Mustafa Yalçın Ortaokulu, Kaymakam Kemal Duru’yu makamında ziyaret etti.

Voleybol küçük Kızlar Kars il birinciliği müsabakaları sonunda dereceye girenler belli oldu. 12 takımın katıldığı müsabakalarda kıyasıya çekişme yaşandı. Kızlar kategorisinde Kağızman Mustafa Yalçın  Ortaokulu birinci olarak Artvin’de yapılan bölge birinciliği yarışmasında Kars’ı temsil edecekler. Burada yapılan yarışmada başarı sağlarlarsa Türkiye Şampiyonluğu için yarışacaklar.

Küçük Kızlar Voleybol Kars İl Birincisi olan Mustafa Yalçın Ortaokulu, Kağızman  Kaymakamı Kemal Duru’yu makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Duru, öğrencileri gösterdikleri üstün başarılardan dolayı tebrik ederek bu başarıda emeği geçen öğretmen ve yöneticilere de teşekkürlerini dile getirdi. Artvin’de yapılacak ortaokullar arası küçük kızlar voleybol bölge yarışmalarda Kağızman’ı temsil edecek olan Mustafa Yalçın Ortaokulu öğrencilerine başarılarının devam etmesi dileğinde de bulunan Duru, sporcuları tek tek kutladı.

Ziyarette Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, Kağızman Mustafa Yalçın Ortaokulu Müdürü Sülettin Atış ve Beden Eğitimi Öğretmeni Alper Katman da hazır bulundu.

(AÇ-BA-S) GAZİ KARS / KAĞIZMAN (KHA) – ALİ ÇELİK

Önceki ve Sonraki Haberler