Vücut Tipinize Uygun Etek Seçimi

Vücut Tipinize Uygun Etek Seçimi

Etek Seçiminde Püf Noktalara Dikkat!

Etekler; geçmişten günümüze her dönemin, her sezonun vazgeçilmezleri. Kolay kullanımları, rahatlıkları, yarattıkları şık ve feminen görüntü ile gardıropların anahtar parçaları arasında yer alıyorlar. Özel bir gece, günlük sokak stili ya da ofis şıklığı için birbirinden farklı etek modelleri arasından tercihinizi yapabilir ve stil sahibi bir görünüm yaratabilirsiniz. Her şeyden önemlisi vücudunuzu tanımalı ve vücut tipinize uygun etekleri tercih etmelisiniz. Vücut tipinize ve sezon trendlerine uygun eteklere indirimli fiyatlarla sahip olmak için picodi-sale etekler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Elma Vücut Tipi

Elma vücut tipinde kilolar vücudun orta bölgesinde yoğunlaşmıştır. Göğüs ve karın bölgesi dolgun, basenler ve bacaklar daha incedir. Elma vücut tipine sahipseniz yüksek belli, geniş kesimli ve volanlı bir etek tercih ederek karnınızı gizleyebilir, daha orantılı bir görünüme sahip olabilirsiniz. İnce bacaklara sahip elma vücut tipi kadınları, mini etekleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eteğinizi bir kemer ile tamamlayarak bel hattınızı belirginleştirebilir ve daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz.

Armut Vücut Tipi

Armut vücut tipinde omuzlar dar, göğüsler küçük, basen bölgesi geniş ve kıvrımlıdır. Siz de armut vücut tipine sahipseniz yapmanız gereken kalçalarınızın genişliğini kamufle ederek daha dengeli bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak parçalar tercih etmektir. Çan etek olarak da bilinen A kesim etekler vücudunuza en uygun etek modelidir. Mini etekler yerine diz altında biten, midi boy etekler size daha çok yakışacaktır.

Muz Vücut Tipi

Omuz ve kalçalar birbiriyle orantılıdır fakat bel oyuntusu belirgin değildir. Siz de düz ve kıvrımsız bir vücuda sahipseniz bedeninize oturan, düz kesimli mini etekleri tercih edebilirsiniz. Böylece tüm kıvrımlarınız ve ince bacaklarınız ortaya çıkacak ve hoş bir görüntü oluşturacaktır. Muz vücut tipine sahipseniz hatlarınızı gizleyecek, uzun ve bol eteklerden kaçınmalısınız. Belinizi belirginleştirmek için kemerlerden faydalanabilirsiniz.

Kum Saati Vücut Tipi

Kum saati, ideal vücut tipi olarak bilinir. Bel bölgesi ince, göğüs ve basen kısmı birbiriyle orantılı ve belirgindir. Kalça ve omuz genişliği birbiriyle eşittir. Eğer kum saati vücut tipine sahipseniz çok şanslısınız! Hemen her etek modelini tercih edebileceğiniz gibi kıvrımlarınıza ve ince belinize vurgu yapan kalem etekler ile mükemmel bir stil oluşturabilirsiniz.

Etek Seçiminde Diğer Püf Noktalar:

Kısa boyluysanız midi boy etekler boyunuzu olduğundan daha kısa göstereceğinden mini etekleri tercih etmelisiniz.

Etekleri topuklu ayakkabılarla tamamladığınızda bacaklarınız daha uzun ve ince görünecektir.

Daha uzun ve ince siluet yaratmanın diğer yolu ise küçük desenli ya da ince ve dikey çizgili etekleri tercih etmek.

vucut-tipinize-uygun-etek-secimi-(1).jpgvucut-tipinize-uygun-etek-secimi-(2).jpgvucut-tipinize-uygun-etek-secimi-(3).jpgvucut-tipinize-uygun-etek-secimi-(4).jpgvucut-tipinize-uygun-etek-secimi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler