Yazıcıoğlu, Sarıkamış'ta Anıldı

Yazıcıoğlu, Sarıkamış'ta Anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıkamış İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları İlçe Başkanlınca, partinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5'inci yılında, düzenlenen programla anıldı.

Yazıcıoğlu, Sarıkamış'ta Anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıkamış  İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları İlçe Başkanlınca, partinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5’inci yılında, düzenlenen programla anıldı.

Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda BBP İlçe Başkanı Hayati Seçilir, Alperen Ocakları Başkanı, Mansur Çolak, siyasi parti ve STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Yazıcıoğlu için Kur’an tilavetinde bulunuldu.

BBP İlçe Başkanı Hayati Seçilir, yaptığı konuşmada, Yazıcıoğlunu ölümünün 5’inci yılında minnet, özlem ve şükranla andıklarını söyledi.

Bu vahim olayın net biçimde aydınlanması için her türlü çabanın gösterileceğini vurgulayan Seçilir,”Biz genel başkanımızın ne şekilde olursa olsun hayatını kaybetmesinin nedenini bilmek istiyoruz.Eğer suikast ise,buna teşebbüs edenlerin bir an önce bulunup hesabının sorulması,kaza olmuşsa da nedenleri ve sorumlularının bir an önce adalete teslim edilmesini istiyoruz “ dedi.

Alperen Ocakları Başkanı Mansur Çolak’da, Türk milletinin geleceğini inşa edecek Alperenler olarak bu yolda devam edeceklerini belirterek,”Senin talebelerin olarak sonuna kadar o mutlu davanı, ülkeni, toprağını, bayrağını, vatanını, milletini koruyacağımıza söz veriyoruz, ruhun şad olsun” diye konuştu.

Konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan slayt gösterimi ile program sona erdi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler