Yeni eğitim öğretim yılı sevinci

Yeni eğitim öğretim yılı sevinci

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 2014-2015 eğitim öğretim ders yılı bugün düzenlenen törenle başladı.

Kağızman’da yeni eğitim öğretim yılı sevinci

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde 2014-2015 eğitim öğretim ders yılı bugün düzenlenen törenle başladı.

Kağızman İstiklal Alnında düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı töreni çelenk koyma ve saygı duruşu ile istiklal marşı okunmasının ardından resmen başladı.

İstiklal alanındaki törene, Kağızman Belediye başkan vekili Recep Kişi, Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Erol Doğan,  ,Kağızman Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, Kağızman Mal Müdürü Hüseyin Şimşek, Şair Hıfzı İlköğretim Okulu Müdürü Suat Demirden,İzzet Aras İlk Öğretim Okulu Müdürü İsmail Taşcı, İlçe Tarım Müdür vekili  Taner Gül, Yazı işleri Müdürü Murat Sari, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Müdürü Rıfat Toper,Müdürler  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumunun ardından Dr. Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu’nca hazırlanan etkinlik sahnelendi. Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü  Efrail Deniz burada yaptığı konuşmada, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin okudukları biri birinden güzel şiirler,2 sınıfların koro eşiliğinde söyledikleri şarkılar ve Zeybek oyunlarını izleyenleri etkiledi, Okunan şiirlerin ardından. Kağızman Emniyet Müdürü Erol Doğan, ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz öğrencilere çıkolata  dağıttı ardından Dr. Mustafa Yalçın ilköğretim okul öğretmenlerinin yapmış olduğu tatlılar misafirlere ikram edildi.

Tören sonunda Kağızman İlçe Belediye başkan vekili Recep Kişi ve Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz "Yeni eğitim öğretim yılının bütün ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum" dediler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler