Yeni konsept Nüfus Müdürlükleri Kars'a çok yakıştı

Yeni konsept Nüfus Müdürlükleri Kars'a çok yakıştı

Kars’ta, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri hizmet vermeye başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kars ve ilçelerine, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz #YakıştıMıYakıştı Kars'ta, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır” ifadelerini kullandı.

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz de, sosyal medya hesabından, “Yeni konsept nüfus müdürlüklerimiz Kars'ımıza çok yakıştı. Bakanlığımızın öncü ve seçkin tüm projelerinde liderlik yapan, yoğun gayretlerini yakından bildiğim Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve desteğini esirgemeyen Genel Müdürümüz Şefik Aygöl'e şükranlarımı sunuyorum” paylaşımında bulundu.

-“Konsept Nüfus Müdürlüğü Projesi İle Hizmet Süresi Kısaldı, Vatandaş Memnuniyeti Arttı”-

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Konsept Nüfus Müdürlüğü” Projesi ile nüfus müdürlüklerinin fiziki ve teknik kapasitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılıyor. Bu çerçevede nüfus müdürlükleri yeniden tasarlanıyor. Sağlanan teknoloji desteği ile birlikte hizmet süreleri kısalıyor, yoğunluk azalıyor.

Günde ortalama 250 bin vatandaşımıza hizmet sunan, hayatımızın her anında önemli rol oynayan nüfus müdürlüklerinin standartları yükseltilerek çağın gereklerine uygun yeni konseptine kavuşturuluyor. Daha ilerici, daha çağdaş, sürdürülebilirliğe hizmet eden, kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanlarında sunulan “Vatandaş Odaklı Hizmet” anlayışı ile geleneksel bürokrasi anlayışı çok gerilerde kalıyor.

 -Daha Hızlı ve Nitelikli Hizmet-

Konsept Nüfus Müdürlüğü Projesi ile hizmet birimlerinin standartlaşması, yüksek teknolojik altyapıyla hizmet verilmesi ve özgün bir kurumsal kimlik kazanılması sağlandı. Çalışma alanının içerisinde konumlandırılan danışma alanı sayesinde vatandaşlarımızın kapı kapı dolaşmadan doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilmeleri sağlanırken işlem süreleri de kısaldı.

yeni-konsept-nufus-mudurlukleri-karsa-cok-yakisti-(1).jpgyeni-konsept-nufus-mudurlukleri-karsa-cok-yakisti-(2).jpgyeni-konsept-nufus-mudurlukleri-karsa-cok-yakisti-(3).jpgyeni-konsept-nufus-mudurlukleri-karsa-cok-yakisti-(4).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler