Yetenekli Ellerin Resim Sergisi

Yetenekli Ellerin Resim Sergisi

Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca yapmış olduğu resim çalışmaları sergi düzenlenerek ilgililerin beğenisine sunuldu.

Yetenekli Ellerin Resim Sergisi

Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca yapmış olduğu resim çalışmaları sergi düzenlenerek ilgililerin beğenisine sunuldu. Sergi; Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin katılım ile açıldı.

Alışılagelmişin dışında açılış kurdelasını protokol yerine, eser sahibi minikler kesti. Yıl boyu yapılan eserler arasından seçilen en iyilerin sunulduğu sergide geçekleri aratmayan çizgilerle yapılan çalışmalar katılımcıları kendine hayran bıraktı. Açılış sonrası resimler gezilirken eser sahibi öğrenciler kendilerine eşlik etti. Sergiye ilginin yoğun olması öğrencileri oldukça sevindirirken, bazı eserler hemen alıcı buldu.

Çocukların yıl boyunca yetenekli eleriyle ortaya koymuş oldukları yağlı boya, sulu boya ve kara kalem çalışmalarını tek tek inceleyip öğercilerden yapılışları hakkında bilgi alan ve öğrencilerle birlikte sergiyi gezen Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem; resim sanatının tümüyle hayal gücü, emek ve yetenek isteyen bir sanat olduğunu ve sergide bulunan çalışmalarla çocuklarımızın yaşlarının çok üzerinde bir yetenek ortaya koyduklarını ifade etti.

Konuşmasının devamında Erdem, sergide emeği geçen öğrenciler ve Arpaçay YBO görsel sanatlar öğretmeni Münevver Deli’yi başarılarından dolayı tebrik etti. Sergi sonunda katılımcılara sunulan açılış kokteyli ile program bitirildi. karsmanset.com

dsc_0013.jpg

dsc_0019.jpg

dsc_0039.jpg

dsc_0035.20140528102120..jpg

dsc_0066.jpg

dsc_0026.jpg

dsc_0023.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler