YILANA BENZEYEN BİBER ŞAŞIRTTI

YILANA BENZEYEN BİBER ŞAŞIRTTI

YILANA BENZEYEN BİBER ŞAŞIRTTI

YILANA BENZEYEN BİBER ŞAŞIRTTI

-BU DA ÇARLİSTON YILAN

-KARS’TA, BİR VATANDAŞIN PAZARDAN SATIN ALDIĞI BİBERLERDEN BİRİSİ YILANA BENZERLİĞİ İLE ŞAŞIRTTI

-GÖVDESİ, BAŞI, GÖZLERİ VE DİLİYLE NET BİR ŞEKİLDE YILANA BENZEYEN BİBERİ FARK EDEN VATANDAŞ, EŞİNİN İLK GÖRDÜĞÜ ZAMAN ÇOK KORKTUĞUNU SÖYLEDİ

 

  KARS - Kars’ta, bir vatandaşın pazardan satın aldığı biberlerden birisi yılana benzerliği ile şaşırttı. Gövdesi, başı, gözleri ve diliyle net bir şekilde yılana benzeyen biberi fark eden vatandaş, eşinin ilk gördüğü zaman çok korktuğunu söyledi.

  Kent merkezinde ikamet eden Tahir Diktaş, geçtiğimiz günlerde pazardan 3 kilogram Çarliston Biber satın aldı. Diktaş biberleri evine götürdü ve poşetle birlikte mutfağa bıraktı. Bu sırada eşi Seyran Aktaş’a biberleri kızartmasını söyledi. Seyran Aktaş poşetten biberleri çıkarıp kaba koyduğu sırada biberlerden birinin yılana benzemesi nedeniyle büyük bir korku yaşadı. Biberi eline alır almaz yere attı ve korkusundan bağırdı. Bağırtıya mutfağa giden Tahir Diktaş da biberi görünce şaşırıp kaldı. Diktaş daha sonra bunun bir biber olduğunu ve yılana benzediğini söyleyerek eşinin rahatlamasını sağladı.

  Tahir Diktaş’ın elinde yılana benzeyen biberi gören vatandaşlarda şaşırıp kaldılar. Vatandaşlar biberin neye benzediği konusunda da farklı farklı görüşler öne attılar. Kimi biberi bir ejderhaya, kimi kobra yılanına kimi de kertenkeleye benzetti. Bazı çocuklarda yılana benzeyen bibere dokununca korktular.

  Tahir Diktaş bu ilginç biberi buzdolabınca çürüyene kadar saklayacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler