Yıldız Kızlarımız Türkiye Finallerinde

Yıldız Kızlarımız Türkiye Finallerinde

Yıldız Kızlar Futbol takımı büyük başarılara imza atarak Kars’ı ve Arpaçay İlçesini gururlandırdı.

Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol takımı Kars İl Birinciliği başarısından sonra Iğdır ilinde yapılan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak, Kars’ı temsilen 7-11 Nisan tarihlerinde yapılan bölge şampiyonasında da büyük başarılar elde etti. Tüm rakiplerini dize getiren Yıldız Kızlar Futbol takımı bölge şampiyonluk kupasını Arpaçay’a kazandırdılar.  

Öte yandan 7-10 Mayıs tarihleri arasında Sivas ilinde yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Yıldız Kızlar Futbol takımı, oynadığı futbolla göz doldurduğu gözlenirken, geçen yıl olduğu gibi Kars’ta bir ilki başardılar.

Yıldız Kızlar Futbol takımı olarak bir açıklama yaparak, aldıkları başarılı sonuçları sınırlı imkanlarla başardıklarını belirttiler. Yedi aylık bir yoğun antrenman temposu ile yaz, kış ve soğuk demeden idmanlarına devam ettiklerini de belirten Yıldız Kızlar Futbol takımı, ulaştıkları bu başarının hakları olduğunu ve alın teriyle aldıklarını neticeyi daha ilerilere taşımayı amaç edindiklerini dile getirdiler.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder müsabakalarda başarıyla bölge birinciliği kupasını alarak Kars’ı ve Arpaçay’ı gururlandıran öğrencileri ve okul yönetimini makamında kabul etti. Alınan bu başarılı sonuçtan dolayı öğrenci ve öğretmenlerini kutlayan kaymakam Önder, kendileri ile bir süre sohbet ettikten sonra Yıldız Kızlar Futbol takımına hediyelerini vererek Türkiye şampiyonası finallerinde başarılarının devamını diledi.

yildiz-kizlarimiz-turkiye-finallerinde-(1).jpgyildiz-kizlarimiz-turkiye-finallerinde-(2).jpgyildiz-kizlarimiz-turkiye-finallerinde-(3).jpgyildiz-kizlarimiz-turkiye-finallerinde-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler