Yılmazel: ''Bize Kendiniz için Oy Verin''

Yılmazel: ''Bize Kendiniz için Oy Verin''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Dr. Umut Yılmazel, Kars'ın Susuz İlçesi ve köylerinde yaptığı seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

“Bir memlekette üretim durursa o memleket geçinemez” diyen Yılmazel, “Türkiye genelinde pancar yetiştirmede birinci sıradayız. Bunun en büyük örneği Akyaka ilçemiz ve her sene ödül alıyor. Bugünkü hükümet sırayla kapattığı fabrikalara şeker fabrikasını eklerse hepten yok oluruz. Bunların adı Kalkınma partisi değil, kandırma partisidir. Halktan oy istemek için diyorlarmış ki Kars’a bölge ve araştırma hastanesi yapılacakmış; Değerli hemşerilerim 32 yıllık doktorluk hayatımda hiçbir Karslı’dan hiçbir ırk gözetmeksizin ne para aldım nede ona yardım etmeden gönderdim. Onların dediği Bölge Hastanesi Projesi Sağlık Bakanlığı Kuruluna gönderildi fakat kabul edilmedi.” dedi.

 

Kars’ı Erzurum’un bir ilçesi gibi gördüklerini de belirten Yılmazel, “Bunlar orman Kars’ta ama Bölge Erzurum da. Kar Kars’ta, olimpiyatlar Erzurum’da. Biz bu haksızlığa karşı çıkacak tek partiyiz. Çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Bayburt Barajında sızma var daha onu onarmadan geçenlerde Kars’ta baraj temelini attılar.” diye konuştu.

 

Yılmazel daha sonra şunları söyledi:

“Bu halk her şeyi görüyor. Diyeceğim şu ki; herkesin bir vicdanı var. Oy kullanacağınız zaman bir siz olacaksınız birde yaradan Allah. Ülkemiz ve Milletimiz için artık en hayırlısı MHP’dir. Bize kendiniz için oy verin. Bizler; memleket sevdalısı insanlarız, kendimizi ispat etmeye gerek yok. Geride bıraktığımız 30 yıllık meslek hayatımız kim ve ne olduğumuzun şahididir. Eğer oylarınızla beni ve arkadaşlarımı meclise gönderirseniz, vekillik nasıl olur bunu hep birlikte göreceksiniz. Bu benim sözüm olduğu kadar, adamlığımın gereği olacaktır.

Kıymetli hemşehrilerim, kardeşlerim; ülkemizin ve şehrimizin bütün meselelerini bilmekteyiz. Bana inanın, çözümü çok kolay. Çoluk çocuğuna gemiler almazsan, yetimin hakkını talan etmezsen, bu milletin parası böyle iki ülkeye yeter. En derin hürmetlerimle, yarının Türkiye’sinde ve Kars’ın da mutlu bir gelecekte kucaklaşması dileği ile”

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler