YRP Adayı Uğur Şen'e Büyük İlgi var

YRP Adayı Uğur Şen'e Büyük İlgi var

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçim çalışmalarını diğer partileri ve esnafları ziyaret ederek sürdürüyor.

Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen’in esnaf ziyaretinin yanı sıra Kars’ın Demokrasi kültürüne yakışır bir şekilde diğer partilerin belediye başkan adaylarını da seçim büroların ziyaret ederek örnek davranışlar sergiledi.

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin ve meclis üyelerinin esnaf ziyareti sırasında partisin Kars Belediyesi Karşısında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezini ziyareti nedeniyle memnuniyetini ve teşekkürlerini iletti. CHP Heyeti ile esnaf ziyareti sırasında karşılaşan Uğur Şen, kendilerine başarılar diledi.

Uğur Şen, partisinin İl Başkanı İbrahim Çelik ve meclis üyeleri ile birlikte aynı gün, İYİ Parti’nin Çamlıca Durağındaki Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Burada İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ve partililer tarafından nezaketle karşılandı. Bu anlamlı ziyaret sırasında Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen ile İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba 31 Mart Yerel Seçimlerinde biri birlerine başarılar dileyerek ortak paydalarının ‘Kars ve Kars halkına hizmet’ olduğuna dikkat çektiler.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara partisinin Yeniden Refah Partisi Ahlaklı Belediyeciliğini anlatan Başkan Adayı Şen, Kars’a yakışır bir şekilde diğer partileri ziyaret edeceğini ve kendisini ziyarete gelenleri de nezaketle karşılayarak huzurlu bir seçim sürecin hakim olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

şehrimizin Manevi Fatihi Şehit Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin kabrini de ziyaret edip Fatiha okuyan Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen şunları söyledi:

“Şehrimizin mülki idare amiri kıymetli Valimiz Ziya Polat’ı da ziyaret edip sohbet etme imkanı bulduk.

Seçim çalışmalarım bağlamında halkın büyük büyük bir teveccühü ile karşılanıyoruz. Kars, Uğur Şen’i bağrına basıyor. Vatandaş yıllardır şehrin birikmiş sorunları ile birlikte yaşıyor. Vatandaş her partiyi denediklerini ama hiç birinden doğru dürüst hizmet göremediklerini, Kars’ın cadde sokaklarının çöp, çamur ve çukurlardan bir türlü kurtulamadığını söylüyor. Kars’ın modern şehir haline gelmesi ve belediyenin borç bayağından kurtulması için tek çare Milli Görüş’ün ahlaklı belediyecilik anlayışı olduğu her ağızdan ifade ediliyor.”

a1-252.jpgb1-004.jpgc1-002.jpga-123.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler