Yunus Kılıç ABD'de

Yunus Kılıç ABD'de

KILIÇ, Türk - Amerikan İş Konseyi'nin Davetlisi olarak Amerika'da

Kars Milletvekili Tarım ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Yunus KILIÇ, Türk -  Amerikan İş Konseyi’nin davetlisi olarak Gıda ve Sağlık Paneline katılmak üzere bir heyetle Amerika’ya gitti. 

02-05 Haziran 2013 tarihleri arasında Washington’da gerçekleştirilmekte olan panel, Türk – Amerikan ilişkilerinin yüksek düzeyde önem arz ettiği son dönemde iş dünyasında ve hükümetler arasında hatırı sayılır bir itibara sahiptir. Her yıl düzenlenen bu panel, Türk ve ABD tarafından üst düzeyde bir katılımla gerçekleşmektedir. 

Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus KILIÇ, Washington Türk Büyükelçiliğinin, panele katılan Türk Heyetinin onuruna verdiği yemekte bir konuşma yaptı. Stratejik ortak olan iki ülkenin özellikle tarım ve sanayi alanındaki işbirliğinin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Yunus Kılıç, Türk -  Amerikan İş Konseyi (TAİK) tarafında hazırlanan panelin Türkiye’nin ve Türk ekonomisinin tanıtımı için önemli fırsat sağlamakta olduğunu ifade etti. Bu ziyaretlerinin özellikle Tarım ve sanayi alanında yeni imkân ve fırsatlara kapı aralaması açısından önem arz ettiğini dile getirdi.

nu.20130603173740..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler