Yunusemre Kent Orkestrası’dan Anneler Günü’ne özel konser

Yunusemre Kent Orkestrası’dan Anneler Günü’ne özel konser

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk Kent Parkı'nda konser verdi.

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk Kent Parkı'nda konser verdi. İzleyicilerin oldukça eğlendiği konserde solistler birbirinden güzel parçaları seslendirdi.

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında Yunusemre Kent Orkestrası, Atatürk Kent Parkı'nda yapılan Anneler Günü özel konseri verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ın eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Mehmet Mesut Doğan ve Emine Özge Arslan, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Kaan Demirhan ve Hakan Börekçi birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Vatandaşların eğlendiği ve keyif aldığı konserde anneler, çocuklar ve aileler keyifli dakikalar geçirdi. Parçalara eşlik eden ve eğlenen vatandaşlar etkinlik sonunda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yunusemre Kent Orkestrası’dan Anneler Günü’ne özel konser

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler