Yurdakoş: Keşke 36 Milletvekili Kontenjanımız Olsaydı

Yurdakoş: Keşke 36 Milletvekili Kontenjanımız Olsaydı

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Cumartesi 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, partisinden Kars milletvekili aday adayları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yurdakoş: Keşke 36 Milletvekili Kontenjanımız Olsaydı

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Cumartesi 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde, partisinden Kars milletvekili aday adayları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Büyük Kale Otelde düzenlenen akşam yemeğine: AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, bugün seçilen Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, il teşkilatı ve 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde yarışacak olan aday adayları katıldı.

Yemek sırasında aday adaylarına yönelik bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yurdakoş, yarın yapılacak olan temayül yoklamasında bütün aday adaylarına başarılar dileyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Üç gün önce yapılan aday adayı tanıtım toplantısına, Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen eğitim toplantısında bulunduğu için katılamadığını belirten Yurdakoş, bu geceki programını daha da tanışıp kaynaşmak için düzenlediklerini söyledi.

 “HER BİRİNİZ, BİZİM BİRER GÖNÜLDEŞİMİZSİNİZ”

Yurdakoş konuşmasında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında saat 10.00’da gerekleştirilecek olan temayül yoklaması öncesi, hiçbir adaya yönelik ayrıcalık tanınmayacağının altını çizerek, aday adayı olan 36 dava arkadaşına da gönüllerini açtıklarını söyledi.

Kars’ın plaka numarası olan ‘36’ sayısı ile eşleşen partisinden adaya adayı olan 36 arkadaşının da kendisi ve il teşkilatı için eşit olduğunda da vurgu yapan Yurdakoş: “Yarın yapılacak olan temayül yoklamasında her bir adayımıza arkadaşlarımız özgür bir şekilde oylarını kullanacaklar. Bizim il teşkilatımız olarak diskurumuz,  tüm arkadaşlarımıza eşit mesafededir. 7 Nisan’dan sonra, 36 arkadaşımızın arasından 3 arkadaşımız 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Kars milletvekili adayımız olacak. İsterdik ki Karssımızın 36 milletvekili kontenjanı olsun. Ama gönülden inanıyorum ki bu tarihten sonra diğer 33 arkadaşımız partimiz için canla başla çalışmaya devam edeceklerdir. “dedi.

TEMAYÜL YOKLAMASI SONUÇLARI, AÇIKLANMAYACAK!

Temayül yoklamasının AK Parti Genel Merkezinden gelen 3 kişilik bir heyetin nezaretinde gerçekleştirileceğini de bildiren Yurdakoş, yoklamanın sabah 10.00’da başlayacağını ve akşam 17.00’da sona ereceğini de sözlerine ekledi.

Yurdakoş: Temayül yoklamasında kullanılan oyların bulunduğu sandığın açılmaksızın kapalı ve mühürlü bir şekilde genel merkezden gelen heyetin nezdinde komisyon başkanı tarafından Ankara’ya götürüleceğini de söyledi.

Temayülden çıkan sonucu kendisi de dahil Kars’ta ve Ankara’da hiçbir kimsenin bilemeyeceğinin de önemle altını çizen Yurdakoş: “Temayül yoklamasında kullanılan bütün zarflar, mühürlü olarak Ankara’ya genel merkeze götürülecek. Ayrıca temayül yoklamasın sonuçları ise aday adaylarına ve kamuoyuna kesinlikle açıklanmayacak. Ve 7 Nisan’da Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek 3 içim açıklanacak. Çıkacak sonuç şimdiden Karsımıza ve ülkemize hayırlar getirsin” şeklinde konuştu. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler