Aytemiz Güncel Motorin Fiyatları

Aytemiz Güncel Motorin Fiyatları

Motorin fiyatlarında yapılan değişimler, motorinle çalışan araç kullanıcılarını doğrudan etkiliyor.

Aytemiz Güncel Motorin Fiyatları

Motorin fiyatlarında yapılan değişimler, motorinle çalışan araç kullanıcılarını doğrudan etkiliyor. Eğer sizin de aracınız motorinle çalışıyorsa ve güncel motorin fiyatlarını takip ederek yakıt alımınızı avantajlı bir şekilde yapmak istiyorsanız, aradığınız bütün detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

En Güncel Motorin Fiyatlarını Aytemiz'le Öğrenin

Aytemiz'in güncel mazot fiyatını anlık olarak öğrenmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz üç farklı yöntem bulunuyor. Fiyat takibi yapmak için Aytemiz'in resmî web sitesini inceleyebilir, Aytemiz Vaay uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyebilir veya bulunduğunuz konuma en yakın Aytemiz istasyonunu ziyaret edebilirsiniz.

Aytemiz.com.tr web sayfasında fiyat sorgulaması yapabilmek için sayfada yer alan "Akaryakıt Fiyatları" menüsünden motorin fiyatları seçeneğini tıklamalısınız. Ardından fiyat sorgulaması yapmak istediğiniz il ve ilçe bilgilerini seçerek en güncel motorin fiyatlarını anlık olarak inceleyebilirsiniz. Aytemiz Dizel ve Aytemiz Optimum Dizel fiyatları yanı sıra, aynı menü üzerinden diğer akaryakıt çeşitlerinin güncel fiyatlarını da hızlıca sorgulayabileceğinizi hatırlatmadan geçmeyelim.

Aytemiz güncel akaryakıt fiyatları takibi için tercih edebileceğiniz bir diğer yöntemin de Aytemiz Vaay uygulamasını mobil cihazınıza indirmek olduğundan bahsetmiştik. Uygulamayı akıllı cep telefonunuza indirdikten sonra üyeliğiniz bulunuyorsa giriş yapabilirsiniz. Üyeliğiniz bulunmuyorsa bilgilerinizi girip hızlıca üyelik oluşturabilir, uygulamayı aracınıza özel kişiselleştirebilirsiniz. Kurumsal araçlarınızın yakıt alışverişini Aytemiz'den yapmak isterseniz kurumsal üyelik de oluşturabilirsiniz. Kayıt işleminin ardından uygulama üzerinden anlık olarak motorin fiyatlarındaki değişimleri takip edebilirsiniz.

Aytemiz Vaay uygulaması ile fiyat değişikliklerini takip etmenin yanı sıra birçok avantajdan da yararlanabilirsiniz. Her akaryakıt alımınızda %2'ye varan avantajlı alışverişten yararlanabilir, motorin ödeme işleminizi istasyona gelmeden önce tamamlayabilirsiniz. Böylece Aytemiz istasyonuna vardığınızda aracınızdan inmeden, uygulama üzerinden size verilen kodu görevliyle paylaşarak dolum işlemini temassız gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı Motorin Fiyatları Aytemiz'de Sizi Bekliyor

Aytemiz, kaliteli hizmet anlayışını avantajlı fiyatlarla birleştiriyor. Aytemiz fiyat takibi için daha önce de bahsettiğimiz gibi www.aytemiz.com.tr üzerinden bilgi alabilir veya Aytemiz Vaay uygulamasını kullanabilirsiniz. Güvenle yakıt alımı yapmak için size en yakın Aytemiz istasyonunu ziyaret edebilirsiniz. Siz de motorin ya da diğer yakıt türlerinin alımı için Aytemiz'i tercih ederek tasarruf edebilir ve Aytemiz'in ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler