Bakan Arslan’dan Çifte Müjde

Bakan Arslan’dan Çifte Müjde

Bakan Aslan, "Bizim hedefimiz insanımıza hizmet etmektir. Dolayısıyla Digorluya hem merkezi hükümet olarak hem de belediyeye vereceğimiz destek anlamında çift taraflı hizmet etmek istiyoruz, çift taraflı hizmetlerde bulunmak istiyoruz." dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor İlçesini ziyaret ederek, Digor Kaymakamı ve Digor Belediye Başkan Vekili Mustafa Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce göreve başladığını belirten Digor Kaymakamı ve Digor Belediye Başkan Vekili Mustafa Güngör , “Belediye Başkan vekili olarak da 26 gündür hizmet vermekteyim. İlçemizde yapımı tamamlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği eliyle Dağpınar’da 1 Spor Salonu, 100 öğrenci kapasiteli 1 Anaokulu ve Halı Saha ile Spor Tesisleri bitirilmiş bir vaziyette. İlçe merkezimizde DAP İdaresince finansmanı yapılmış açılışa hazır vaziyette Gençlik Merkezimiz var. Milli Eğitim Bakanlığınca 200 kişilik öğrenci yurdu ve İmam Hatip Lisesi yüzde 100 tamamlanmış vaziyette. Bunların haricinde yine Köylere Hizmet Götürme Birliğince Kur’an Kursu yapımı inşaatı devam etmektedir. Bu hizmetin ise yaklaşık maliyeti 5 milyon Türk lirası civarında olacaktır.” dedi.

UDH Bakanı Ahmet Arslan ise, Kaymakam olarak sorumluğunun herkeste olduğu gibi büyük olduğunu, kendisinin ikinci bir sorumluluk daha aldığını belirterek, “Eminim ki Kaymakam bey onun da gereğini yapacaktır Belediye Başkan vekili olarak. Elbette ki bize de bugüne kadar olduğu gibi merkezi hükümet olarak yapacaklarımız konusunda ne düşerse zaten yaptık, yapıyoruz. Siz bir çırpıda saydınız ama eminim ki köyleri de katarsanız bunun belki de 5 misli, 10 misli olanları saymadınız. Geçmişte de buraya geldiğimizde sadece Digor’da ve köylerinde yapılan yatırımları ve okulları saydığımızda 36 milyon liralık iş yapıldığı görülüyor. Münferiden sayıldığında sanki küçük işler yapıldığı gibi gözüküyor ama elbette ki onlara desteğimiz devam edecektir. Ancak aldığınız yerin sorumluluğu çerçevesinde Belediye olarak da yapacağınız işte de destek olacağız. Çünkü bizim hedefimiz insanımıza hizmet etmektir. Dolayısıyla Digorluya hem merkezi hükümet olarak hem de belediyeye vereceğimiz destek anlamında çift taraflı hizmet etmek istiyoruz, çift taraflı hizmetlerde bulunmak istiyoruz. sizde bu konuda gecenizi gündüzüne katarak inşallah onların ihtiyaçlarını bir an önce gidermek adına çalışmalarınızı yaparsınız.

Özellikle Kars-Digor-Tuzluca Karayolu’nu hep önemsediğine de değinen Bakan Arslan, “Bölünmüş yol haline geliyor, sıcak asfalt haline geliyor. Geçen yıl başladık inşallah önümüzdeki yıl biterek bu bölgenin ekonomisinin daha da fazla canlanmasına sebep olacak ve yine Digor’un içindeki anayolun özellikle asfaltlanması önemli. Onu da Karayolları marifetiyle inşallah size destek olarak gereğini yapacağız. Böylece Digor’un başka ihtiyaçları var onu da biliyoruz. Onları da burada siz Kars’ta değerli valimin katkıları, Ankara’da da sayın milletvekilimin ve bizim takiplerimizle biz inşallah Digor’un  hizmetlerini inşallah yerine getirip, Digorlunun yaşam konforunu daha da artırmak adına elimizden gelenleri yapacağız. Onu özellikle vurgulayayım. 

bakan-arslan’dan-cifte-mujde-(1).jpgbakan-arslan’dan-cifte-mujde-(2).jpgbakan-arslan’dan-cifte-mujde-(3).jpgbakan-arslan’dan-cifte-mujde-(4).jpgbakan-arslan’dan-cifte-mujde-(5).jpgbakan-arslan’dan-cifte-mujde-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler