Cemar Mermer ve Traverten sektörde bir kez daha zirvede

Cemar Mermer ve Traverten sektörde bir kez daha zirvede

Rey Medya tarafından iş dünyasının en iyilerini bir araya getirme amacıyla düzenlenen "Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri" töreninde Kula'dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Cemar Mermer...

Rey Medya tarafından iş dünyasının en iyilerini bir araya getirme amacıyla düzenlenen "Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri" töreninde Kula'dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Cemar Mermer ve Traverten, "Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması" ödülüne layık görüldü. Bu başarılı ödülü, firmanın Genel Müdürü Yusuf Yalçın, ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken'in elinden aldı.

İhracat ve istihdam odaklı çalışmalarıyla sektörde öncü firmalar arasında yer alan Cemar Mermer ve Traverten, bir başarıya daha imza attı. Kula'dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak uluslararası pazarda önemli bir söz sahibi olan Cemar Mermer ve Traverten, Rey Medya tarafından marka algısını güçlendirmek, liderleri ve inovasyonu ödüllendirmek ve iş dünyasının en iyilerini bir araya getirmek için düzenlenen "Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri" töreninde "Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması" ödülüne layık görüldü. Göreve geldiği günden bugüne kadar başarı üstüne başarı ekleyerek firmanın büyümesinde büyük rol alan firmanın Genel Müdürü Yusuf Yalçın, bu başarılı ödülü ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken'in elinden aldı.

500'ü aşkın kadrosuyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine sağladığı katkıların yanı sıra sektörün de nabzını tutmaya devam ettiklerini dile getiren Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, bu başarıda emeği olan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek; " Rey Medya'nın düzenlediği "Uluslararası Marka ve Prestij ödülleri" programına katıldık. Bilişim Müdürümüz Salim Pehlivan bey ve basın danışmanımız Hasan Yiğen bey ile birlikte katıldığımız programda Cemar Traverten&Marble olarak "Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması" ödülünü almış olmanın gururunu yaşadık. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Öksüz'ün önderliğindeki 500 kişilik dev ekibimizin her bir ferdinin emeğine sağlık diyor, Allah nazardan korusun ve başarılarımızın daim olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler