ChezMoi Karaköy Cafe ve Restaurant Avantajlı Fırsatları

ChezMoi Karaköy Cafe ve Restaurant Avantajlı Fırsatları

Chezmoi Karaköy kaliteli yemek servisi ile herkesi etkiliyor.

ChezMoi Karaköy Cafe ve Restaurant Avantajlı Fırsatları

Chezmoi Karaköy kaliteli yemek servisi ile herkesi etkiliyor. Size mümkün olan en iyi yemek hizmetini sunmak için haftanın 7 günü 24 saat oradalar. İstanbul Karaköy'de bir yemek ve eğlence mekanı olan Chez Moi, mutfağı ile birçok kişinin ilgisini çekiyor.

Karaköy'deki bu restoran Cafe hizmeti de yapıyor. Burası Karaköy Cafe olarak da bilinir ve birçok kişinin favori buluşma yeridir. Burada en sevdiğiniz yemeğin tadını çıkarabilir, müzik eşliğinde dans edebilir ve arkadaşlarınızla oyunlar oynayabilirsiniz.

Chezmoi Karaköy; Mumhane 36'da hizmete başlayan 5 katlı binadır ve Karaköy bölgesinin tarihi dokusunu kucaklayıp günümüze kadar ulaşmış ender örneklerden biridir. Birinci ve ikinci katlarda Fransız mutfağı, üçüncü ve dördüncü katlarda ise İstanbul/Geç Osmanlı yemekleri servis edilmektedir.

Chez Moi, "benim evim"in ve daha doğrusu benim bulunduğum yerin Fransızca karşılığıdır. Kabaca "size ait olan yer" anlamına gelen Chez Moi ismi, işletmemizin kapısından giren her müşterimize ait olduğu iş anlayışımızdan hareketle seçilmiştir.

Chez Moi Karaköy Yemek Çeşitleri

Karaköy Restaurant, başta mutfağı olmak üzere birçok kişinin ilgisini çekiyor. Çok çeşitli yemekler ve orijinal kokteyller ile her damak zevkine uygun lezzetleri olduğu söylenebilir. Burada hem kafe içeceklerini hem de restoran yemeklerini bulabilirsiniz. Karaköy Cafe olarak da bilinen bu mekan, aradığınız her kültürden mutfağı sunuyor. Balkan yemekleri ile Türk mutfağını birleştirerek birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarmayı amaç edinmiştir.

Restaurant, popüler spesiyalitelere odaklanmaktadır. Bunlar Fettuccini Alfredo, Izgara Köfte, Somon Izgara ve Izgara dosyaminyon gibi yemeklerdir. Bu yemekler en popüler yemeklerden bazılarıdır. Bu lezzetleri tatmak isterseniz Karaköy Restaurant'a bekleriz.

Chez Moi Eğlence

Chezmoi Karaköy Restaurant olarak müşterilerimize sadece yemek değil, eğlence de sunuyoruz. Canlı müzik eşliğinde lezzetli yemek yeme deneyimini de yaşayabilirsiniz. Bunun için restoranımıza gelmeniz gerekmektedir. İstediğiniz zaman dans edebilir ve kokteyl içebilirsiniz. Sizin ve arkadaşlarınızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk.

Canlı ve normal müzik çalıyoruz. Canlı müziğimizde de çok çeşitli müzikler bulunmaktadır. Caz, rock, pop ve daha fazlasını duymanız muhtemeldir. Ruhunuzu müzikle, karnınızı lezzetli yemeklerle dolduruyoruz. Eğlenmeniz için her iki hizmeti de sunuyoruz. Siz de bu hizmetten faydalanmak istiyorsanız her zaman restoranımıza bekleriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler