Denizlili çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşıyor

Denizlili çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı katılan Başkan Çavuşoğlu, "İstiyorum ki çocuklar ve annelerimizin kaygı taşımadığı, herkesin...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı katılan Başkan Çavuşoğlu, "İstiyorum ki çocuklar ve annelerimizin kaygı taşımadığı, herkesin yüzünün güldüğü bir Denizli, Türkiye olsun" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'nde eğitim gören minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı hazırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nin düzenlediği etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi 3-6 yaş Çocuk Oyun Grubu öğrencileri, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Miniklerin birbirinden renkli gösterileri büyük beğeni toplarken günün anısına hazırladığı şiir ve şarkılar ayakta alkışlandı. 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayan miniklerin sevincini paylaşan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu çocuklarla yakından ilgilendi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Nisan ile tüm dünyaya sevgi ve barış mesajı verildi

Başkan Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünyaya sevgi ve barış mesajı verdiğini söyledi. Dünyanın birçok yerinde çocukların yokluk, yoksulluk ve savaş tehlikesi altında yaşadığını ifade ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu gördüklerini belirtti. Başkan Çavuşoğlu, "Bizi bu cumhuriyeti bahşeden, cumhuriyetin kurulması sürecinde, Kurtuluş Savaşı'nda güzel yarınlar mücadelesinde hiç düşünmeden hayatını feda eden şehitlerimizin aslında ne kadar büyük bir güzellik yaptıklarını her zamankinden daha iyi görüyoruz" diye konuştu.

"Mutlu bir Denizli, Türkiye olsun"

Bugünden itibaren bu güzel topraklarda yaşayan herkesin "ben" değil "biz" anlayışı ile gayret etmesinin öneminden bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Bu ülkenin bizlere dedelerimizin, atalarımızın mirası değil, çocuklarımızın emaneti olduğunu bilelim. Gelecekte onların huzurlu ve mutlu yaşamalarını güvence altına almak için kişisel çıkarlarımızı, şahsi ikballerimizi değil, gelecek nesillerimizin ortaklaşan hayalleri için mücadele edelim. İstiyorum ki çocuklarımızın okullarına giderken kaygı taşımadığı, herkesin yüzünün güldüğü bir Denizli, Türkiye olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Denizlili çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler