Hayırsever Ali Erdemoğlu’ndan Besni emniyetine 5 araç

Hayırsever Ali Erdemoğlu’ndan Besni emniyetine 5 araç

Hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu, Adıyaman'ın Besni ilçesine bir dizi ziyarette bulunarak emniyet teşkilatına yaptığı araç bağışı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu, Adıyaman'ın Besni ilçesine bir dizi ziyarette bulunarak emniyet teşkilatına yaptığı araç bağışı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Daha önce İçişleri Bakanlığı ile hayırsever iş insanlarının iş birliğinde başlatılan emniyet ve jandarma teşkilatına araç kazandırma kampanyası kapsamında, Ali Erdemoğlu Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne verilmek üzere 5 yeni araç katkısında bulunmuştu. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen araç teslim töreni öncesi adaklar kesildi. Yapılan istişare toplantısının ardından araçların teslim süreciyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Program kapsamında Ali Erdemoğlu ve protokol üyeleri tarafından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Programda konuşan Besni Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, hayırsever katkıların önemine dikkat çekerek, "Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu'na teşekkür ettik ama bir de burada halkımızın huzurunda teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan kampanya kapsamında İçişleri Bakanlığımız ve hayırsever hemşerilerimizin iş birliğiyle emniyet ve jandarma teşkilatımıza yeni araçların kazandırılmasına ilişkin bir çalışma yürütüldü. Sağ olsun Ali Erdemoğlu da bir Besnili olarak Besni'ye verilmek üzere 5 aracı emniyet teşkilatımıza bağışladı. Araçların teslimi daha önce yapılmış olsa da biz de kendisine hayırlarından ve katkılarından dolayı teşekkür etmek için bu organizasyonu tertip ettik. Kendi adıma ve emniyet teşkilatı adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Hayırsever Ali Erdemoğlu’ndan Besni emniyetine 5 araç

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler