Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

Keçiören Belediyesi bünyesinde yaş almışlara hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için sinema etkinliği düzenlendi.

Keçiören Belediyesi bünyesinde yaş almışlara hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için sinema etkinliği düzenlendi. Otobüsle sinema salonuna götürülen huzurevi sakinleri görevliler eşliğinde "Arap Kadri" isimli Türk filmini izledi.

Huzurevi sakinleri, ünlü oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın başrolde oynadığı macera ve komedi türü "Arap Kadri" filminin keyfini doyasıya çıkardılar. Filmin bitmesiyle birlikte salondan ayrılan yaş almışların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Huzurevinde yaşayan büyüklerin sosyal hayata katılımını artırmak ve keyifli bir yaşam sürmelerini sağlamak için Ankara'nın Keçiören Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde de çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler hayata geçirilecek.

Onlar başımızın tacı

Belediyeciliğin sadece asfalt atmak, kaldırım yapmak olmadığını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Bizim belediyecilik anlayışımız doğumdan ölüme her bir vatandaşımıza hizmet etmektir. Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Büyüklerimize hürmet hem dinimizin hem de kültürümüzün gereğidir. Büyüklerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe oluşturmak, onların hayatlarına renk katmak bizim önceliğimizdir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler