İstanbul’da bıçaklanan Karslı genç, hayatını kaybetti

İstanbul’da bıçaklanan Karslı genç, hayatını kaybetti

Karslı 20 yaşındaki Emin Anli, İstanbul Halkalı'da halı saha maçında tartıştığı kişi tarafından kalbine bıçak saplanarak hayatını kaybetti. Ani'nin ölüm haberi Kars halkını derinden üzerken, ailesini ise yasa boğdu.

Tacettin DURMUŞ

Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Dağpınar Beldesi sakinlerinden 20 yaşındaki Emin Anli, önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Halkalı'da arkadaşlarıyla kaldığı şantiyede uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Olayda, Anli'nın yanında bulunan 2 akrabası da çeşitli yerlerinde yaralandı.

2'si kız 1'i erkek Anli ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Emin, ailesine ekonomik anlamda yardımcı olmak için uzun bir süredir İstanbul'da inşaat işlerinde çalışıyordu. Ailesinin tek erkek çocuğu olan genç Emin, kısa bir süre sonra askerliğe gitmek için gün sayıyordu.

Edinilen bilgilere göre, Emin Anli ve akrabaları önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Halkalı’da bulunan bir halı sahada maç yaptığı rakip takım oyuncusuyla tartıştı. Arkadaşlarının araya girmesiyle olay yatıştırıldı. Maç bitiminde Anli ve beraberindeki arkadaşları kaldıkları eve gitti. Bir süre sonra maçta tartıştığı rakip takım oyuncusu yanına aldığı yaklaşık 10 kişiyle Anli'nın kaldığı şantiyeyi bastı. Burada maçta tartıştığı şahıs ve beraberindeki diğer kişiler şantiyenin kapısını tartaklaması üzerine tartışma yeniden yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada diğer şahıslar yanlarında getirdikleri bıçaklarla Anli ve beraberindekilere saldırdı. Saldırı sonucu Emin Anli kalbine aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, diğer 2 arkadaşından biri sırtından diğeri ise her iki kolundan yaralandı.

Emin Anli ve beraberindeki 2 kişi çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anlı, kalbine aldığı ağır bıçak darbesi sonucu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, her iki arkadaşı ise yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Emin Anli'nın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi ve yakınları tarafından ikamet ettiği Digor Dağpınar'daki baba ocağına getirilmek üzere İstanbul'dan Kars'a getirildi. Anli'nın cenazesi dün ikindiden sonra kılınan cenaze namazının ardından Dağpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber