Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Aylık Değerlendirme Toplantısı

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Aylık Değerlendirme Toplantısı

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların ele alındığı Aylık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantıya İl Müdür Yardımcısı ile kuruluş müdürleri katıldı. Toplantıda, kurum ve kuruluşlarda yürütülen faaliyetler değerlendirilerek, hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Müdür Tosunoğlu, vatandaşlara sunulan hizmetlerde kalite ve erişilebilirliği artırmaya yönelik çalışmaların önemine dikkat çekerek, kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantı, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmaların planlanması ve mevcut hizmetlerin geliştirilmesine yönelik kararlarla sona erdi.

Kaynak:Uğur İbrahim Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler