Kars modern Hayvan Pazarına kavuşuyor

Kars modern Hayvan Pazarına kavuşuyor

Yükleniciliği GEN-SA İnş. Nak. Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’nin üstlenerek tamamlanan Kars Hayvan Pazarı açılış gününü bekliyor.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen Kars Ruhsatlı Canlı Hayvan Pazarı Projesi kapsamında 24.07.2017 tarihinde ihalesi yapılan ve yükleniciliği GEN-SA İnş. Nak. Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’nin yaptığı Kars Hayvan Pazarı tamamlandı.

GEN-SA İnş. Nak. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Erdinç Ötegen ve Gökhan Yılmaz Kars’a modern bir hayvan pazarı kazandırmanın gururunu yaşadığını, böyle önemli bir projeye hizmet etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Kars’ın büyük ihtiyacı olan bir yatırımdı ve bu yatırımda bizim tarafımızdan tamamlanarak Belediye Başkanlığına devredildi. Sayın Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta konuyla ilgili olarak açılış için son hazırlıklarını tamamlıyor. Ben tekrar bu projenin tüm Kars halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dediler.

Kars Hayvan Pazarının uzun yıllardır sağlıksız koşullar ve kullanışsız bir şekilde Kars hayvancılığına hizmet vermeye çalıştığını belirten Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise “Yaklaşık on yıl önce yeni yapımına başlanılan ve temeli atılan Kars Hayvan Pazarı bir türlü bitirilememiş ve bu güne kadar gelmiştir. Biz de ilk işimiz olarak gördüğümüz ve bir türlü bitirilemeyen hayvan pazarını kısa sürede tamamlayıp hayvan yetiştiricilerinin hizmetine sunduk. Devir işlemleri tamamlanan Kars Hayvan Pazarını kısa süre sonra hizmete açmak için hazırlık yapmaktayız.” diye konuştu. 

kars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(1).jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(2).jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(3).jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(5).jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler