Kars Valiliği’nden dolandırıcılık uyarısı

Kars Valiliği’nden dolandırıcılık uyarısı

Kars Valiliği, son günlerde bazı dolandırıcıların, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün ismini kullanarak, ihtiyaç sahiplerine solunum cihazı, tekerlekli sandalye alınması için yardım kampanyası adı altında iş adamı ve vatandaşlardan...

Kars Valiliği, son günlerde bazı dolandırıcıların, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün ismini kullanarak, ihtiyaç sahiplerine solunum cihazı, tekerlekli sandalye alınması için yardım kampanyası adı altında iş adamı ve vatandaşlardan para talep ettikleri yönünde duyumlar aldığını ve vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır" denildi.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi hattını aramaları, bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları büyük önem taşımaktadır" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler