Kars Valisi Türker Öksüz Digor’da!

Kars Valisi Türker Öksüz Digor’da!

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için Digor’a gelen Kars Valisi Türker Öksüz, toplantı sonrası ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Digor İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi alan Vali Öksüz daha sonra esnafları ziyaret ederek sohbet etti, sorun ve taleplerinin dinledi.

Vali Öksüz, 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Piyade Er Tahir Tüzünlü'nün ailesini ziyaret etti. Vali Öksüz daha sonra Digor Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi ve Belediye Başkanı Nebi Kerenciler'i makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

kars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(1)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(2)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(3)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(4)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(5)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(6)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(7)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(8)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz-digor’da!-(9)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler