Kaymakam Bolat, Gençlik ve Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Bolat, Gençlik ve Kültür Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Kars’ın Digor İlçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve 24 Derslikli okulun tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Digor Kaymakamı İsa Bolat, yapımı devam eden Gençlik ve Kültür Merkezi ve 24 Derslikli Okul İnşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Bolat, yapılan çalışmalarla ilgili ilgili firma yetkilisinden bilgiler aldı.

Digor Gençlik Merkezi ve 24 Derslikli okulu gezen Kaymakam Bolat, gençlik merkezi ve okulun biran evvel tamamlanmasını istedi. İlgili firma yetkili ve beraberindekilerle birlikte Digor Gençlik ve Kültür Merkezi ve 24 Derslikli Okul İnşaatında inceleyen Bolat, Digor’da hükümet tarafından yapılan yatırımların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Kaymakam İsa Bolat, Digor Gençlik ve Kültür Merkezi ve 24 Derslikli okulunda tamamlanmasıyla birlikte ilçede önemli bir eksiğinde giderileceğini kaydetti.

kaymakam-bolat,-genclik-ve-kultur-merkezinde-incelemelerde-bulundu-(1).jpgkaymakam-bolat,-genclik-ve-kultur-merkezinde-incelemelerde-bulundu-(3).jpgkaymakam-bolat,-genclik-ve-kultur-merkezinde-incelemelerde-bulundu-(4).jpgkaymakam-bolat,-genclik-ve-kultur-merkezinde-incelemelerde-bulundu-(2).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler